De inkooporganisatie voor loodgieters- en installatiebedrijven in Nederland

    ▪ Op dit moment nemen 146 installatiebedrijven deel aan Samiko met een gezamenlijke materialenomzet van meer dan 20 miljoen euro ▪ Je koopt bij alle leveranciers je materialen 3 tot 8% scherper in, zonder dat het je nog tijd kost ▪ Je ontvangt 1 verzamelfactuur per week in plaats van aparte facturen per leverancier ▪ Je beschikt over een online prijsvergelijk om snel en volledig inzicht te krijgen in de actuele inkoopkortingen en nettoprijzen ▪ Naast scherpe inkoopprijzen bij de groothandel, ontvang je ook extra ketelbonussen van fabrikanten ▪ Vanaf 20.000 euro materialenomzet per jaar ben je gratis deelnemer aan alle inkoop- en marketingactiviteiten

Deelname aan Samiko

Installateur_01Samenwerkende Installateurs Kombinatie (Samiko) B.V. is een commercieel samenwerkingsverband van 146 erkende loodgieters- en installatiebedrijven en eigenaar van het marketingconcept Uw comfortinstallateur.

De leden van Samiko behoren tot een groep van installatiebedrijven die door collectieve inkoop- en marketingactiviteiten hun regionale markt- en concurrentiepositie willen versterken op het gebied van verwarming, sanitair, dakwerk, riolering, koeling, ventilatie, elektra en duurzame energiesystemen.

Wilt u ook deelnemer zijn aan deze vooruitstrevende en snelgroeiende inkoop- en marketingorganisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Jack Willemen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Mobiel: 0653949662.

Om deel te nemen aan Samiko hoeft u geen hoge deelnamekosten of contributiebijdragen te betalen. Sterker nog, vanaf een materialenomzet van 20.000 euro per jaar betaalt u helemaal niets.

<< Vorige pagina
Dakwerk Elektra Koeling Riolering Sanitair Ventilatie Verwarming Duurzaam

Geinteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!